Ovitki za telefon

V današnjem času so ovitki za telefon nepogrešljiva oprema, saj so cene mobilnih naprav daleč od ugodnih. Poleg cene je razlog tudi ta, da gre tudi za manjše, precizne in veliko bolj občutljive naprave, zato se ovitki za telefon po večini priporočajo že kar ob nakupu novega telefona. Ker je povpraševanje toliko naraslo, je narasla tudi ponudba različnih ovitkov. Ovitki za mobilne naprave so narejeni iz različnih materialov, so različnih barv in zagotovo vsak uporabnik lahko najde nekaj zase. Kako ob poplavi produktov torej vedeti, kateri ovitki za telefone bodo ustrezali našim željam in zahtevam?

Kakšni ovitki za telefon so najbolj primerni za uporabo?

Ker je povpraševanja toliko, kolikor je uporabnikov, se proizvajalci trudijo razvijati vedno nove možnosti za zaščito. Ovitki za telefon so tako narejeni iz precej različnih materialov. Eden od njih je na primer kakovostna polikarbonatna plastika, ki je zelo robustna in odporna na padce. Tak ovitek ima posebne zavihke, ki ščitijo tudi sprednjo stran telefona.

Akcijska ponudba:

Ne glede na to, kako so ovitki za telefon kakovostni, pa ne ščitijo sprednjega dela ekrana – temu so namenjena zaščitna stekla in folije. Na trgu so relativno kratek čas, a ker so se pokazali kot dober ščit za ekrane, imamo na trgu tudi zelo raznoliko ponudbo le-teh. Za več informacij o tem, katero steklo je najprimernejša izbira za vaš telefon, se obrnite na svetovalce, ki vam bodo pomagali pri odločitvi.

Uporabniki, ki se odločajo za nakup stekla, so včasih skeptični zaradi višje cene zaščitnih stekel in folij, saj nimajo nobene okrasne funkcije (tako kot ovitki za telefon), zaradi česar so manj atraktivna. A če pomislimo, da za steklo odštejemo nekaj evrov, za morebitno popravilo ekrana pa tudi več sto evrov, je odločitev o nakupu precej enostavnejša.

Novo iz naše ponudbe:

Res je, da je najhitreje in najenostavneje, če se med ovitki za telefon odločite na licu mesta hkrati s tem, ko kupite telefon. A mnogokrat je na spletu zaslediti veliko bolj pestro in najnovejšo ponudbo različnih produktov. Tako ovitki za telefon kot tudi različna zaščitna stekla in folije so na voljo v spletni trgovini, največkrat pa je ponudba res veliko bogatejša, ne glede na to, kateri telefon imate. Tudi na dostavo je treba počakati relativno malo časa; če je artikel na zalogi, na pošiljko čakate le en delovni dan ali dva. Z odločitvijo tudi ni potrebno hiteti in se odločiti na licu mesta, temveč v udobju domačega naslanjača v miru izbirate med različnimi atraktivnimi in kvalitetnimi ovitki za telefon.

Izpostavljeni ovitki iz naše ponudbe:

Če želite le zaščito pred umazanijo, izberite tanek ovitek iz silikona ali gume; telefona ne odebelijo, vendar pa ne nudijo dovolj zaščite proti udarcem.

Največ različne ponudbe je med preklopnimi ovitki za telefon, saj so najbolj uporabni in ščitijo napravo z vseh strani. Večinoma so narejeni tako, da imajo tudi funkcijo mini denarnice ali shranjevanja kartic. Na notranji strani se namreč nahaja reža, v katero lahko vstavimo manjšo količino denarja ali kartice. Tako za hiter opravek ne potrebujete zraven vzeti ničesar drugega kot le telefon. Za lažje in hitrejše zapiranje so preklopni ovitki opremljeni z magnetnim zapiralom. Ti ovitki dajejo prednost praktičnosti, ne pa obliki. Je pa na voljo ogromno različnih vzorcev in barvnih kombinacij za vsako mobilno napravo posebej.

Gumijasti ovitki za mobilne naprave so zelo učinkoviti in primerni za tiste, ki ne želijo bistvene spremembe izvorne oblike mobilnega telefona. Telefon namreč objamejo s svojo minimalistično zasnovo in ga s tem zaščitijo, a obdržijo telefon v originalni barvi in obliki. So primerni ovitki za telefone za tiste uporabnike, ki telefon pogosto pospravljajo v žep in ne morejo imeti robustnih ovitkov. Tudi tu je na voljo širok nabor motivov in barv.

Zakaj so ovitki za telefon obvezna oprema?

Pametne naprave so ves čas izpostavljene raznim nevarnostim. Lahko nam padejo iz žepa, iz rok, lahko ga pohodimo ali z njim udarimo ob površino. Vsi ti dejavniki predstavljajo grožnjo, da bo vaš drag(oceni) telefon v trenutku poškodovan ali celo uničen. Temu se lahko izognete z nakupom ovitka za telefon, ki bo preprečil poškodbo oziroma ublažil padec.

Čeprav je narejenih ogromno testov, ki zagotavljajo, da so določeni telefoni odporni na blažje udarce in padce, pa je vseeno veliko bolj varno, če se odločite, da se boste ob nakupu naprave sprehodili tudi med raznimi ovitki za telefon in kupili tistega, ki vam bo všeč in bo funkcionalen glede na predvideno uporabo (pri nekaterih opravilih je več možnosti za neprevidno ravnanje).

Imeti telefon brez zaščite je torej precej nespametna poteza, sploh če želite, da bi vam telefon služil karseda dolgo časa. Čeprav kakovostni ovitki niso ravno poceni, pa so majhen vložek v primerjavi s tistim izdatkom, ki bi vas doletel, če bi se vaš telefon poškodoval ali bi celo razbili ekran. Zato je nakup ovitka za zaščito zagotovo smiseln in dobra investicijo v življenjsko dobo mobilne naprave.